Beste partners en sympathisanten van ADIC,

Met diepe droefheid delen wij het tragische nieuws mee van het overlijden van Anja Schillebeeks, een straffe madam die ons veel te vroeg ontvallen is. Anja heeft met ongelooflijk veel engagement, visie en durf een onschatbare betekenis gegeven aan drughulpverlening. Haar passie voor het werk en haar vastberadenheid hebben een diepe indruk achtergelaten op iedereen die het voorrecht had met haar samen te werken.

 Als organisatie hebben we het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Anja en de organisaties waarin ze actief was.  Gedurende deze tijd hebben we haar toewijding, expertise en warme persoonlijkheid leren kennen en waarderen. Anja's bijdrage aan ons gezamenlijk werk zal altijd worden herinnerd en gewaardeerd.

 Anja vertrok veel te vroeg en laat een leegte achter in onze harten en in de drughulpverlening waarin ze zo actief was. Haar enthousiasme, haar dromen en ideeën zullen altijd bij ons blijven, en we zullen haar nalatenschap eren door haar visie voort te zetten en haar ideeën te laten bloeien.

 We zijn dankbaar voor de tijd die we met Anja hebben mogen doorbrengen, voor haar inspiratie en haar toewijding aan onze gezamenlijke missie. Haar erfenis zal voortleven in ons werk en in de levens van degenen die ze heeft aangeraakt.

 Onze gedachten gaan uit naar haar gezin, haar familie, vrienden en collega's van Anja in deze buitengewoon moeilijke tijd. Moge zij troost vinden in de herinneringen aan haar leven en in de wetenschap dat haar invloed blijvend is.

 Met diepe droefheid, maar ook met immense dankbaarheid voor haar leven en haar werk,

 Collega’s & bestuurders van ADIC vzw